Георги Христов шамароса звучно „Гласът на България“: Ниво цирконий, брилянтът е скъп!

Георги Христов шамароса звучно „Гласът на България“: Ниво цирконий, брилянтът е скъп!

Стартът на „Гласът на България“ май този път ще разлае много кучетата, поне съдейки по онова, което се случва в социалните мрежи само след няколко издания на музикалното шоу.

Новият сезон явно се следи стриктно от мнозина, а един от тях се оказа не кой да е, а големият български певец Георги Христов, който рядко спестява дързост и директност в изказа си, а често е и откровено вулгарен. Този път обаче, показва умения в боравенето с метафори.

„Гласът на България е ниво цирконий! Брилянтът е скъп! Равносилно да изляза и да изнеса концерт на пълен плейбек..! Разбираемо, да буфосинхронирам! Не бих си позволил! Няма ценители на скъпоценности! Добавям! Не бих!!!“, написа певецът във фейсбук профила си.

Очаквано, последователите му одобряват написаното от него, а някои от тях даже влизат в тона и стилистиката. „Това жури да продава краставици и тиквички“, гласи една от реакциите.

Актьорът Стефан Рядков също не спести мнението си под поста на Христов: „Така е приятелю, буфосинхронисти много! Истински певци малко! Жалко!“/show.blitz.bg