Кирил Стоев:  всяка среща и всеки глас за нас е доверие, тръгваме с увереност за победа

Кирил Стоев:  всяка среща и всеки глас за нас е доверие, тръгваме с увереност за победа

„Тръгваме с ясното съзнание, че ни очакват много нерешени проблеми, но и с увереност за победа на изборите. Кампанията в Радомир започна още преди месеци и за съжаление някои от опонентите ни се опитват да водят нечестна битка на очерняне. Но искам категорично да заявя, че ние ще водим положителна кампания, съобразявайки се със законите на Република България“, каза Кирил Стоев, кандидат за кмет на община Радомир.

Той добави още, че в листата за общински съветници има представители на всички партии в коалицията и тези, които го подкрепят, а именно – ПП, ДБ, ВМРО, БЗНС и КОД, както и гражданска квота на хора, които не членуват в партии.

„Хората в листата са от Радомир и живеят тук, работят в града и отглеждат семействата си именно тук. На нас проблемите на радомирци не са ни чужди, защото те са и в нашето ежедневие и много добре знаем кои са и как да ги решим“, сподели Стоев. Той каза още, че листата е балансирана, така че всеки да може от своята професионална област да даде своя принос за развитието на общината.

„В дните на кампанията ще обиколим всички населени места в общината, за да се срещнем с хората и да им споделим нашата нова визия за Радомир. Приоритетите ни, включени в програмата са на първо място добро управление на Радомир, което да изгради основата за създаване на всички необходими условия, така че хората да живеят по-добре, инфраструктура, икономическо развитие, екология и опазване на околната среда, здравеопазване, образование и социални услуги, развитие на културата, туризма и спорта“, каза в заключение Стоев.

Коалицията се представя с пълна листа от 17 кандидати за общински съветници, както и кандидати за кметове в селата Дрен, Друган, Старо Село и Долни Раковец.