ГЕРБ-Перник регистрира своята листа за общински съветници и кметове на населени места

ГЕРБ-Перник регистрира своята листа за общински съветници и кметове на населени места

ГЕРБ-Перник регистрира днес в Общинската избирателна комисия своята листа за съветници. ГЕРБ ще има и кандидати за кметове в повечето от селата в община Перник.

В листата за съветници наред с добре познатите ни имена, като Денислав Захариев, Цветана Пиралкова, Иво Петров, Александър Александров, Емил Костадинов, са включени и нови лица.

„ГЕРБ Перник винаги регистрира пълна листа за местните избори. Така е и сега. Листата е отлична синергия от знаещи колеги, които имат опит предишни мандати, заедно с млади, нови колеги. Тя е от хора, които могат и ще дадат всичко за развитието на Перник. Групата на ГЕРБ е доказала, че може да бъде мотор при вземането на важни решения за града, може да бъде и коректив. Нашите цели са да имаме най-голямата група в общинския съвет. Ще сме заедно с хората, ще сме с успешните ни кметове по населените места. Ще направим план за следващите години. Ще водим спокойна, уверена кампания. Ние сме доказали, че винаги постигаме успех“, заяви водачът на листата в Перник Денислав Захариев.