Глория каза „чао“ на публиката, стегна куфарите и напусна България

Глория каза „чао“ на публиката, стегна куфарите и напусна България

Примата на фолка Глория стресна феновете си, след като си взе „чао“ със сцената. Нейното оттегляне идва след заканата й, че ще емигрира и ще заживее някъде далеч от клюките, които я заобикалят.

Това нейно спонтанно решение дойде след поредните гнусни статии, които описват любовния й живот със значително по-младия от нея Добромир. И сега феновете й са притеснени, че повече никога няма да се качи на сцената.

На този етап Глория казва „чао“ на феновете си за заслужена почивка. Примата  изпрати изключително интензивен сезон с многобройни концерти из цялата страна, а през втората половина на септември е отделила време за почивка и релакс.

“Благодаря за многобройните срещи с вас, моята публика, през цялото лято! Време е и аз да захвърля за малко високите токчета!” – написа певицата в социалната мрежа и пусна кадър от избраната дестинация за почивка – Позитано в Италия.

Първи с реакция се включи половинката й Добри, който също сподели в профила си снимка от Позитано и кратко клипче, разкриващо красотата на прочутия курорт.

“Прекрасна си! Желая страхотно изкарване в най-великолепната страна в Европа!”, “Чакаме те отново на високи токчета с нетърпение!”, “Приятна почивка с любими хора”, “Прекрасна Глория! Продължавайте да правите хората щастливи! Най-хубавите, най-истинските и най-смислени те песни са вашите! Респект!” – четем сред стотиците коментари с благопожелания към фолк звездата./show.blitz.bg