Галин си показа питона и всички онемяха

Галин си показа питона и всички онемяха

Фолк звездата Галин за пореден път прикова всички погледи към себе си и накара жените да се изпотят от вида му. Галин си показа питона и успя да втрещи жените.

Младият добричлия е сред най-желаните ергени у нас и често се снима гол до кръста, за да демонстрира перфектното си телосложение, което е плод на много усилен труд във фитнес залата и стриктен хранителен режим. Но очакваха ли фенките му да го видят по…питон.

Изпълнителят на „Обратно броене“ пусна нова фотосесия, на която компания му прави змия. Белият питон се е увил около тялото му, а Галин видимо няма никакъв страх от студенокръвното влечуго.

„От едно и също цвете змията прави отрова, а пчелата – мед. И двете могат да бъдат полезни, ако не се прекалява с тях“, е написал той под новите си снимки с влечугото, като отново е захвърлил дрехите и радва около с невероятна преса на корема.

Колежката му Диона се пошегува, че това са й любимите снимки с него, смятайки себе си за змия. Десита и Симона от неговия лейбъл също не скриха възхитата си от иновативните кадри и пуснаха по няколко сърчица в коментар./show.blitz.bg