Остават само 2 седмици до края на кампанията  за авансово погасяване на вноски с големи отстъпки от „Топлофикация Перник“

Остават само 2 седмици до края на кампанията  за авансово погасяване на вноски с големи отстъпки от „Топлофикация Перник“

„Остават близо две седмици до крайния срок на кампанията за авансови вноски на „Топлофикация Перник“,  напомнят от дружеството. До 30 септември 2023 г. всички клиенти, които заявят погасяване на няколко авансови вноски наведнъж, могат да се възползват от големи отстъпки от сметките за парно и топла вода.

Три са общо опциите, които ще могат да ползват абонатите, ако се включат в програмата за авансови вноски.

“Ако потребителите погасят 11 авансови вноски, получават 10% отстъпка от общата сума. При заплащане на 6 авансови вноски, клиентите могат да се възползват от 6% отстъпка.“, посочват от „Топлофикацията в Перник“. От дружеството уточняват, че за тези абонати, които не могат да погасят наведнъж 6 или 11 равни авансови вноски, екипът на централата е осигурил условия, според които клиентите също ползват отстъпка. „При заплатени 3 авансови вноски, потребителите получат 4% отстъпка от сметката си“, обясниха от топлофикационното дружество.

Заявлението за заплащане на авансово дължимата сума за една от трите възможности, клиентите могат да изтеглят от сайта на „Топлофикация Перник“. В молбата трябва да бъде попълнено името на титуляра на партидата на топлофицирания недвижим имот, телефон за връзка, както и да бъде отбелязано коя от възможните опции избира клиентът. Попълненото заявление може да бъде сканирано и изпратено на официалния имейл на дружеството или да бъде подадено на място в Клиентски център.

От „Топлофикация Перник“ уточняват, че за улеснение на клиентите деловодствата, където се подават заявленията за равни вноски, в кв. “Изток“ – банка ДСК и Център – комплекс „Елена Георгиева“, ще работят с удължено работно време до 18:00 ч.

Всеки клиент, който се възползва от промоционалното предложение на дружеството ще почувства значително намаляване на годишния разход на домакинството за отопление.

Повече информация за специалната оферта потребителите могат да намерят на сайта на „Топлофикация Перник“ или във Фейсбук страницата на дружеството.