Полицията нахлу при прокурорския син в Перник

Полицията нахлу при прокурорския син в Перник

По указания на Софийската районна прокуратура, в сряда  полицията е извършила претърсване на адрес в Перник, в който Васил Михайлов, прокурорския син, изтърпява “домашен арест”, съобщава „Телеграф“.

Причината затова е, че се търси  телефон, от който приятелката на Михайлов – Боряна Рангелова  твърди, че е заплашвана с убийство, докато Васил е бил в Софийския затвор. „Приятелката ми започна да поддържа интимни взаимоотношения с някакво си момче, когато бях аз в затвора и тъй като аз го разбрах това нещо, просто вече фактически ме отбива от съзнанието си“, каза Васил Михайлов.

Междувременно вчера Михайлов трябваше да се яви в СДВР за предявяване на материали до дело, по което той и още двама души са пострадали – простреляни са с пистолет от пиян пернишки бизнесмен в нощен бар.

Претърсването се случва 3 месеца след съобщенията за убийство. Според близки до Михайлов обаче се прави с цел да се осуети явяването му в СДВР по делото за стрелбата. Адресът в Перник се оказа домът на чичото на Васил и брат на прокурора Бисер Михайлов – ветеринарния лекар Васил Михайлов./БЛИЦ