Официално издигнаха кандидатурата на Кирил Стоев за кмет на Радомир

Официално издигнаха кандидатурата на Кирил Стоев за кмет на Радомир

Местна коалиция от партии официално обяви днес кандидатурата на Кирил Стоев за кмет на Радомир. Към момента коалиционното предизборно споразумение е подписано от Продължаваме Промяната, Демократична България, БЗНС, ВМРО и партия КОД. Коалицията обаче е отворена и за други партии и организации, които искат да подкрепят Кирил Стоев, стана ясно на днешната пресконференция.

На пресконференцията присъстваха лидерите на партиите от местната коалиция, както и зам.-председателят на Народното събрание Никола Минчев.

Споразумението на партиите от местната коалиция стана факт, след като стана ясно, че общите цели за развитието на Радомир са много повече от различията ни. Членовете и симпатизантите на тези партии са амбицирани да работят за добър резултат в Радомир, който да доведе и до желаните промени. Общинската листа ще бъде водена от Кирил Стоев, а членовете й ще се одобряват след консултации с представителите на партиите.

Кирил Стоев благодари за подкрепата и за пореден път каза, че коалицията е отворена за всички, които искат да променят Радомир, да го превърнат в по-добро място за живеене. Петте основни приоритета, които ще се разгърнат в програмата на Стоев са свързани с инфраструктурата, икономиката, екологията, превръщането на общината в място за достоен живот и развитие на спорта и туризма. Съвсем скоро ще бъде представена и пълната предизборна програма, която ще се дискутира с хората по време на предизборната кампания.