Григор Димитров и Мадалина станаха атракция на кинофестивала във Венеция
сн туитър

Григор Димитров и Мадалина станаха атракция на кинофестивала във Венеция

Григор Димитров и половинката му Мадалина Генеа се превърнаха в голямата атракция от осмия ден на 80-ото издание на кинофестивала във Венеция. Двамата пристигнаха с гондола в „Палацо дел Чинема“ и се разцелуваха и прегръщаха пред всички по прочутите канали на града.

35-годишната румънска актриса и певица беше обявена за кралица на вечерта от списание „Венити Феър“, която щяла да бъде скучна без нейната поява. Мадалина украси червения килим в бяла рокля с щраусова боа, дело на модния бранд „Пинко“, а за снимка от събитието написа: „Усмихвам се, защото бебчето ми е точно пред мен“.

Според изданията на Апенините тя е засенчила дори израелския топмодел Бар Рефаели (38), която се прочу с 4-годишната си връзка с Леонардо ди Каприо, а впоследствие се омъжи за бизнесмена Ади Езра и му роди три деца. Във Венеция синеоката дива беше в компанията на Езра и носеше черен тоалет с бяло наметало на „Елизабета Франки“.Поводът красавиците да се появят на фестивала беше премиерата на филма „Произход“ (Оrigin) на режисьорката Ава Дюверне. Той е част от конкурсната програма и разказва за преселението на тъмнокожото население на САЩ от селскостопанския Юг към промишлените Север и Запад/ fakti.bg