Красен Кралев смени Виктория Петрова с бивша манекенка

Красен Кралев смени Виктория Петрова с бивша манекенка

След като връзката на Красен Кралев и Виктория Петрова продължи цели 6 години като през това време многократно се разделяха и събираха, двамата се разделиха окончателно.

И докато Виктория Петрова ближе рани, бившият спортен министър вече има нова жена до себе си и не се свени да я показва. Този път е хлътнал по бившата манекенка и звезда на „Плейбой“ Петя Велкова.

В близкото минало Велкова нашумя като водеща на развлекателни предавания, излъчвани по различни кабеларки. Многократно се е снимала само по парфюм, включително и за „Плейбой“, а в тефтерчето й фигурира номера на покойния Христо Сираков, с когото се залюбила преди 15 години. Едва ли за някого ще е изненада, че именно той е дал тласък на кариерата й. за кратко се е изявявала и като модел на български брандове.

Когато сключва брак с бизнесмена Васил Главчев преди десетина години, тя решава да се оттегли от светския живот. Идилията им обаче е кратка и тя подава молба за развод, а причината е банална – несходство в характерите. Мълвата обаче носи, че Велкова е бързала да излезе суха от измамните схеми на тогавашния й житейски партньор.

Главчев ужилил с големи суми лековерни бизнесмени с обещание за бързо възвръщане на инвестициите, при това умножени неколкократно. Клюките носят, че Петя ставала многократно жертва на домашно насилие, а веднъж бившият й съпруг дори я провесил от балкона на 11-я етаж.

След развода започнала да се занимава с реклами, била е и кандидат за депутат от партията на Мая Манолова, но така и не успяла да се пребори за място в парламента. Именно покрай опитите й за политическа кариера се запознала и с Кралев, при това във време, в което отношенията му с Виктория Петрова буксували и краят им бил предизвестен. Запален от сексбомбата, Кралев бързо зарязва Петрова.

Велкова пък за пръв път показа ексминистъра в социалните мрежи навръх рождения си ден – 16 август. Съседи на Кралев издават, че двамата вече живеят заедно, а любовта им процъфтява. Тя е с 20 години по-млада, а Кралев макар и вече на 56, не престава да се заглежда по млади и засукани дами.

Що се отнася до Виктория Петрова, то към днешна дата тя се е съсредоточила върху работата си и не търси мъж на всяка цена. Не се връща и към миналото й с Кралев, за да не се потапя отново в неприятните емоции от раздялата.