Радина Червенкова е аут от БТВ

Радина Червенкова е аут от БТВ

Радина Червенова няма да е част от „Преди обед“ от септември. Славната водеща на „По света и у нас“ имаше постоянна рубрика в дамското предаване, която обаче не се радваше на голям успех сред зрителите.

Сега подобна рубрика ще прави новото попълнение Ванина Цонева. Коучът (професия, която става по-модерна дори от инфлуенсър) Цонева била специалист в сексуалните и човешките отношения и наскоро се е върнала се от Америка.

Тя всяка седмица ще представя авторската си рубрика „Секс/Връзки“. В нея интимността ще бъде издигната на пиедестал и ще бъде разисквана във всичките ѝ проявления, а чрез темите и гостите-експерти зрителите ще могат да разберат дали познават добре своята сексуалност, пише „Хотнюз“. 

„Преди обед“ се завръща в ефира на bTV на 4 септември (понеделник) и освен с нов водещ – харизматичният Петър Дочев, ще зарадва зрителите с ново студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица. Деси и Петър ще отворят вратите на новия си дом точно в 09:30 ч. за вълнуващи срещи и много забавление. Съчетанието от модерен дизайн и усещане за простор и уют стои в основата на новата визия на „Преди обед“. От тази есен най-разнообразното развлекателно предаване в българския ефир ще се излъчва от новия студиен комплекс на bTV и ще продължи да представя интересни и вдъхновяващи герои и истории не само от България, но и от целия свят, всеки делничен ден от 09:30 до 12:00 ч./show.blitz.bg