Eмблематична водеща на ВTV слиза от екран

Eмблематична водеща на ВTV слиза от екран

Една от знаковите журналистки на Би Ти Ви, водещата на съботното сутрешно предаване „Тази събота“, пада от екрана на медията, пише filternews.bg.

Засега не е ясно дали мястото на Жени Марчева ще бъде заето от външен човек или ще бъдат направени вътрешни рокади и на стола й ще седне някой от журналистите в телевизията.

Не е изключено Мария Цънцарова, която пък е водещ на „Тази неделя“, да поеме целия уикенд. Една от причините за отстраняването на Марчева може и да е не особено високия рейтинг, който „Тази събота“ постигаше през миналия сезон, сравнен с резултатите на Цънцарова на следващия ден.

Някои предполагат, че в Би Ти Ви ще бъде поканена Люба Пашова, която сама съобщи, че напуска БНТ, където водеше предаването „Извън играта“. Подобна рокада е малко вероятна, защото Пашова е възпитаник на НАТФИЗ и не се е изявявала като политически журналист, а подобни познания са необходими за водещ на „Тази събота“.

В Би Ти Ви планирали сериозни програмни промени, както и промени на лицата на телевизията за подобряването на рейтинга, който през миналия сезон не бе особено устойчив.