Сандра Бълок понесе нов удар, в тежък за нея период

Сандра Бълок понесе нов удар, в тежък за нея период

Сандра Бълок в момента е „с разбито сърце“ заради твърденията, че нейната наградена с Оскар роля във филма „Сляпата страна“ може да се основава на лъжа.

По-рано тази седмица стана ясно, че реалният човек, вдъхновил историята във филма – пенсионираната звезда на американския футбол Майкъл Охер – е завел дело, твърдейки, че осиновителите му са го измамили, като са задържали печалбите от филма, пишат от DailyMail.

Във филма Бълок влиза в образа на Лий Ан Туохи – осиновителката на Охер. Твърди се, че истинските Шон и Лий Ан Туохи са подмамили Охер да подпишат документи, които ги правят попечители, а не негови осиновители, което им позволява да печелят от него.

Сега източник, близък до 59-годишната Сандра Бълок, казва пред DailyMail.com, че на актрисата не ѝ харесва това, че упоритата работа, вложена в нещо, за което е вярвала, че е истинска история, е „опетнена“.

Вътрешният човек разкри: „На нея не ѝ харесва, че такава прекрасна история, грандиозен филм и грандиозно време в живота ѝ сега са опетнени. Сега хората няма да го гледат, а ако го направят, ще имат напълно различна реакция към първоначалното му намерение.“

Източникът продължи: „Във филма беше вложена толкова много упорита работа, всички смятаха, че това е истината, а сега това беше поставено под съмнение, Сандра просто е разстроена до краен предел от това, че момент в живота ѝ, който беше толкова специален, сега е засенчен от напълно различна гледна точка.“

Новината за делото идва в труден момент за актрисата, след като едва наскоро беше разкрито, че нейният партньор Брайън Рандал е починал на 57 години след тайна битка с амиотрофична латерална склероза (АЛС).

Вътрешен човек сподели, че Бълок, която беше заснета за първи път след смъртта на партньора си в понеделник, се опитвала да поддържа „силно лице“ на фона на настоящите сътресения в личния и професионалния ѝ живот.

„Сандра показва силно лице и силен фронт, тъй като това беше тежък период за нея емоционално със загубата на Брайън, а сега тя е с разбито сърце, но по различен начин с всички последици от новините за Майкъл Охер“, заяви източникът.

Вътрешният човек каза също: „Тя мисли как да продължи напред след всичко това, просто ще отнеме малко, но емоциите са много силни в момента за Сандра и тя очаква по-добри дни занапред.“

Феновете на звездата вече се обявиха в нейна защита онлайн, след като в интернет се появиха мнения, че актрисата трябва да „върне своя Оскар за най-добра актриса“ в резултат на спора.

Поддръжниците на актрисата обаче настояват, че тя е „спечелила своя Оскар“ по честен начин чрез таланта си и заявяват, че не е знаела нищо за предполагаемата измама на семейство Туохи.

Тайният източник обяснява пред DailyMail.com, че актрисата „наистина не обръща много внимание“ на онлайн спора в момента. „Тя смята, че „просто е глупаво да се обръща внимание на това, след като има толкова много други важни неща, за които да се тревожи“, добави вътрешният човек./ Edna.bg