Кметството в Батановци с нова визия

Кметството в Батановци с нова визия

Кметство Батановци вече е с нова визия, похвали се кметът на града радослав петров.

„Намираме се на втория етаж над пощата. Вече всички институции сме в една сграда,и в удобно за всички ни място. Отремонтирани стаи със собствен санитарен възел, коридори, чисто нови мебели – направихме така,че когато дойдете Вие, външен човек или гост да бъде обслужен по най-бързия, качествен и добър начин,и най – вече – да не се срамувам от това как изглежда институцията Кметство и кога ще бъде извършена каквато и да е административна услуга. Всеки вече има и онлайн достъп и връзка с нас и е възможно всякаква услуга да бъде извършена,и направена онлайн на kmetbatanovci@abv.bg“, написа в профила си във фейсбук градоначалникът на Батановци.

Миналата седмица той уточни, че на специален церемониал в събота в кметството отец Иван ще направи водосвет за здраве за всички жители и гости на града. „Благодаря лично на господин Станислав Владимиров – Кмет на община. Перник и екипа му, благодаря на всички мои приятели,и близки за оказаната помощ,и положения труд. Благодаря Ви!“ заяви още кметът на Батановци Радослав Петров.

Припомняме, че през септември м.г. бе напълно обновен и централният площад в града. Подменени бяха 1200 квадратни метра настилка и бяха монтирани нови осветителни тела. Батановци е обявен за град на 17 септември 1974 г.