Едва на 17 почина внучката на Бисер Киров

 Едва на 17 почина внучката на Бисер Киров

Трагедия е сполетяла семейството на Бисер Киров (1942-2016). Преди няма и месец, едва на 17-годишна възраст, в Германия е починaла неговата внучка Елиса. За внезапната й кончина съобщи нейният баща Бисер Киров-младши в социaлните си мрежи.

„Скъпи приятели, напусна ни обичаната ни дъщеря и прекрасна малка сестра Елиса. Тя остави хиляди мечти и покрусени приятели и роднини… Светла й памет!“, написа съсипаният от мъка баща. Трагичната вест шокира приятелите на семейството. Родителите обаче не пожелаха да уточнят причината за ранната смърт на своето дете, писа „Ретро“.

От дълги години синът на естрадната легенда, който е кръстен на него живее в Берлин заедно със съпругата си Катя и двете им дъщери. Потънала в скръб след загубата е и сестрата на покойната Елиса – Малена. Двете момичета 6яха неразделни. Рядко се прибираха в България, но когато идваха у нас, обичаха да посещават с приятели любимата си Варна. До последно са споделяли снимки заедно, на които изглеждат повече от щастливи.

Смъртта на Елиса е поредната трагедия, случила се в семейството на Бисер Киров, над което сякаш витае прокоба. Дъщерята на големия певец Венциноса издъхна от скоротечен рак само на 42-годишна възраст през 2014 г. Тя остави две деца сираци, които след кончината й бяха отгледани от певеца и неговата съпруга Митка. Две години след като погреба щерка си, естрадният доайен напусна света на живите. Той бе покосен от мозъчен инсулт на 74-годишна възраст.