Стана ясна истината за напускането на Сашо Кадиев в „Преди обед“

Стана ясна истината за напускането на Сашо Кадиев в „Преди обед“

Сашо Кадиев се раздели окончателно с „Преди обед“ и в последния си работен ден преди няколко дни бе видимо доволен, усмихнат и носталгичен. Дали обаче зад „уволнението“ му стои само желанието му за промяна, тепърва ще става ясно.

Според скорошни слухове актьорът бил готов да остане щатен водещ на предаването заедно с Деси Стоянова, но ръководството на медията отказали да променят договора му.

В интервю миналата седмица за „120 минути“ пък, Кадиев обясни своето напускане с желанието си да има повече време за театъра и киното.

По-паметливите обаче ще си спомнят, че още докато беше водещ на „Преди обед“, актьорът не спираше да пътува, да обикаля страната заради представленията „Горката Франция“ и „Игра за двама“.

Отделно се снимаше във всички филми на режисьора Ники Илиев. Така че едва ли са му липсвали допълнителните ангажименти. Очевидно желанието за повече пари е надделяло не за първи път, ако вярваме на колеги на актьора, пред които той бил споделил наскоро това, пише „Филтър“.

Според изданието – ако Сашо Кадиев е получавал, например по 500 лева хонорар от постановка, и е давал по 150 лева на bTV, то за него са оставали едва 350 лева. С това актьорът не бил съгласен и няколко пъти повдигал въпроса пред шефовете си в телевизията, но те така и не се навили да променят договора му.

Въпреки всичко обаче, Кадиев не е затворил окончателно вратата към bTV, защото от септември най-вероятно ще продължи да се изявява, само че на хонорар – водейки своя рубрика в „Преди обед“ , както и „България търси талант“./show.blitz.bg