Наглост! Светлана Гущерова потъна в мизерия, не може да гледа децата си

Наглост! Светлана Гущерова потъна в мизерия, не може да гледа децата си

Светлана Гущерова не е доволна от парите, с които се налага да живее семейството й. Добромир Гущеров отпуска на сина си по 50 000 лв. месечно, както писахме вече, но това се оказва недостатъчно за съпругата на „татковото“.

Светла се оплаквала на приятелките си, че семейството й едва оцелява. На човек се падат по 8300 лв. на месец, което в представите на госпожа Гущерова е твърде малко.

„Не могат да се издържат 4 малки деца с 50 хил. лв., имат толкова много разходи. Освен това с тези пари и двамата с Хриси трябва да живеем, не се получава“, вайкала се Светлана.

Наглостта й е огромна, тъй като в тези 50 бона не влизат разходите за квартира, детегледачка, чистачка и подобни. Така че с тази огромна сума шестимата използват само за сметки, храна, дрехи, почивки и т.н.

Освен това Християн яде изключително много и разходите за храна в семейството са огромни. Само на закуска Гущеров изяждал по 10 пържени филии, една буца сирене, едно бурканче сладко и цял хляб. Щом това е на закуска, какво остава за обедите и вечерите, пише kluki.bg.

Светлана пък има много разходи по себе си. Всяка седмица дава по няколко бона за разкрасителни процедури, но Християн не спори, защото жена му няма природна красота и без тези процедури няма да го възбужда./ NEWS2