Нови хулигански прояви на прокурорския син от Перник
снимка БТВ

Нови хулигански прояви на прокурорския син от Перник

Нови доказателства срещу прокурорския син Васил Михайлов за хулигански прояви и побой. Кадри, с които само bTV разполага, показват, че докато е бил в затвора в Бобов дол, младежът е издълбал дупка в килията си, нарисувал е свастика и се е подписал като Васил Ламята.

Освен че е издълбал дупка в стената на килията си в затвора в Бобов дол, преди няколко седмици Васил Михайлов е създал и тези два надписа – единият хитлеристки, другият с име и прякор.

Прокурорският син беше преместен в Бобов дол от Софийския централен затвор през февруари заради нападения, заплахи и арогантно поведение.

„За да се осигури безопасността както на служителите на затвора, така на другите лишени от свобода, а и на самия подсъдим“, заявява през февруари наблюдаващият прокурор Георги Иванов.

Въпреки че Михайлов е с проследяваща гривна, полицаите в Перник имат  задача – по няколко пъти в денонощието да проверяват дали той спазва  домашния си арест.„Причината е, че случаят е особен и има данни, че в миналото е нарушавал наложената му мярка“, обясниха от ОДМВР-Перник/БТВ