Ивет Григорова се сдобри с дъщеря си Луиза

Ивет Григорова се сдобри с дъщеря си Луиза

Ивет Григорова е на 53 години, но може да се конкурира по визия с манекенките от агенцията си. Блондинката е в Гърция с приятеля си Атанас Минев и не пропуска да се покаже по бански в мрежата. Модната шефка все още има стройно тяло, макар че е майка на две пораснали дъщери, даже е и баба. Преди 3 години голямата й щерка – актрисата Луиза Григорова, я дари с внук на име Бран.

Синът на Луиза и режисьора Мартин Макариев донесе много щастие в семейството. Противно на слуховете, Ивет не се притеснява да я наричат „бабо”. Дори напротив – доволна е и не отказва да се грижи за хлапето, когато има възможност.

Макар че е прехвърлила 50-те, Григорова все още изглежда много добре и е щастлива до драстично по-младото си гадже Атанас. Тя казва, че не се смущава от напредването на годините, защото се има за модерна жена и не страда от излишни комплекси.

Ивет никога не е спазвала строги диети, но се старае да спортува, за да поддържа формата си. „Не съм привърженик на гладуването. Не съветвам и моделите си да го правят. Храня се умерено, ям по малко, избягвам тестено и пържено.

Е, понякога и аз си позволявам да опитам вкусна италианска пица”, споделяла е блондинката. Рутината й за сияйна кожа пък е следната: „Една от тайните ми е, че всяка сутрин и вечер нанасям хидратиращ крем. Веднъж в месеца ходя на козметик, където ми правят различни процедури. Мога да издам още една женска хитрост. Два пъти дневно мажа устните си с мед, като по този начин те стават меки и сочни”.

Преди няколко години модната шефка се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени. Тя развали семейството си заради актуалния си приятел, с когото няколко месеца поддържала извънбрачна авантюра. Впоследствие обаче намеренията им станали сериозни и взели решение да заживеят заедно. Ивет не крие, че все още е много хлътнала по Минев. До ден днешен й се струва нелогично, че такава любов я е споходила в по-късна възраст.

Григорова е разказвала, че с настоящия й мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във фейсбук и след това й написах съобщение“, коментирал е Атанас.

Жена му също се е изказвала ласкаво за него: „Той има много качества и нещата станаха постепенно. За любовта няма определение, а за самото влюбване смятам, че няма реално обяснение. Тук няма въпроси от типа на „как” и „защо”, това просто се случва. Наско ме спечели с много качества, той е моята половинка, продължение на всичко това, което съм търсила. Ние имаме много общи интереси, мислим по един и същи начин, гоним едни и същи цели. Чувстваме се щастливи заедно”.

Първоначално Григорова не обръщала чак такова внимание на Атанас и му отговаряла сдържано и оста лаконично. С течение на времето обаче била силно привлечена от него и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението да започне живота си отначало на прага на 50-те, пише „Уикенд“.

Връзката им бе приета много трудно от близките им хора. Дъщеря й Луиза Григорова месеци наред отказвала да говори с майка си и я обвинявала в лекомислие. В крайна сметка обаче вече се е примирила с избора й. Двете пак общуват, въпреки че Луиза продължава да има резерви към младия Атанас./hotarena.net