„Топлофикация Перник“: При погасяване на 11 вноски авансово, клиентите получават 10% отстъпка от годишната сума

„Топлофикация Перник“: При погасяване на 11 вноски авансово, клиентите получават 10% отстъпка от годишната сума

В разгара на летния сезон „Топлофикация Перник“ предлага специални нови отстъпки на потребителите.

Пернишкото топлофикационно дружество предоставя възможност на клиентите да отопляват домовете си през зимата и да ползват топла вода целогодишно на достъпни цени. „Топлофикация Перник“  предлага на абонатите си  опцията да заплатят 11 вноски авансово, с което им даваме 10% отстъпка“,  заяви инж. Чавдар Стойнев, изпълнителен директор на дружеството.

Той коментира, че като социално-отговорно предприятие, „Топлофикация Перник“ се стреми да осигурява топлина и комфорт през зимата и гореща вода през цялата година, без да натоварва семейния бюджет на домакинствата на своите клиенти..

Инж. Чавдар Стойнев поясни, че при погасяване на 11 вноски авансово, клиентите получават 10% отстъпка от годишната сума. Той заяви, че в случай на заплащане на 6 авансови вноски, всеки ползва 6% отстъпка от годишната сума.

„Тези клиенти, които нямат възможност да изплатят наведнъж по- част от сметките си, но желаят да участват в програмата, могат да получат 4% отстъпка при погасяване единствено на 3 авансово платени вноски“, уточни инж. Стойнев.