Богдана Карадочева е съсипана след кражбата на над 500 хиляди лева

Богдана Карадочева е съсипана след кражбата на над 500 хиляди лева

„Нима съдиите ни нямат вътрешен усет кой е измамник?“, разочарована е от изхода на делото певицата

„Алчността и глупостта са непобедими. Нима съдиите у нас нямат онова фино вътрешно чувство, от което да разберат кой лъже и кой не“, сподели Богдана Карадочева пред Ризова преди дни, пише Минаха години.

Носителката на Златният Орфей визира дело, точило се с години и прекратено по давност тези дни.

Делото се води срещу Златка и Атанас Миткови – неизвестни за широката аудитория имена, но находчиви в сметките на едро. Карадочева и Димитров твърдят, че Миткови са ги измамили с 300 000 долара, равностойни на над 500 хиляди лева. През цялото на 99-та година хотелиерът им предложил да се включат заедно с него в приватизацията на хотел Зефир в Слънчев бряг. Те се познавали с него още от 92-ра година, тъй като отсядали в един от хотелите му в Слънчев бряг и му имали доверие.

Артистичното семейство дало на Атанас Митков парите, а той обещал, че след като придобие хотела, ще ги впише като равноправни съдружници в него. Това обаче така и не станало. До ден днешен артистите нито стават хотелиери, нито са си върнали парите. А бившите приятели – дим да ги няма.

„След като няма правосъдие, аз вярвам в силата на възмездието“, споделя легендата. Стефан Димитров допълва, че вместо да униват, ще се концентрират над подготовката за концерта си в Пловдив/hotarena