Дженифър Лопес се готви за развод!

Дженифър Лопес се готви за развод!

Преди почти 12 месеца Дженифър Лопес и любовникът й Бен Афлек сключиха брак. Първоначално той изглеждаше перфектен, но впоследствие започнаха да излизат все повече причини за безпокойство. Вътрешни хора, близки до двойката подхраниха слуховете, че Джей Ло и Бен са на ръба на раздялата.

Латинозвездата възнамерявала да  сключи договор след сватбата. Според източници подобна стъпка най-често предприемат тези, които се съмняват в силата на връзката си и надеждността на партньора си. Вече за всички е ясно: Лопес и Афлек са забелязани повече от веднъж по време на публични кавги. Така че е възможно певицата  да е измъчвана от съмнения за бъдещето си.

В случай на развод със звездата от филма „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, този предбрачния договор ще й помогне да уреди финансовите въпроси, съобщава Mirror. Очевидно Джей Ло няма желание да сподели богатството си с избраника си, ако все пак решат да се разделят.

Но нека да не бъдем такива песимисти! Доказано е, че хората, които най-много се карат и най-силно се обичат . Така, че времето ще покаже.