Слави се появил на сватбата на Маестрото и подарил на младоженците…
1151994616

Слави се появил на сватбата на Маестрото и подарил на младоженците…

Преди няколко седмици Евгени Димитров – Маестрото и репортерката на bTV Виктория Готева са вдигнали пищна сватба, а това се смята за светската бомба на годината. Но всички се питат за подробности от свабата и най-вече дали Слави Трифонов е уважил своя подчинен и дългогодишен приятел.
Новината дойде от фенка на Дългия, която научила подробности от своя приятелка, която присъствала на сватба. Снимки няма много, но пък знаем дали Слави се е появил и какво е подарил на младоженците.
„Радвам се много за това, което е решил и е направил Евгени Димитров – Маестрото. Много хубав повод и сватба са имали с красивата Виктория Готева. Още повече се радвам, че моя любимец Слави Т. Трифонов е уважил празника, който провел се в средата на месец юни. Снимки има малко, но се вижда колко са щастливи.
Моя приятелка споделя, че Слави е направил прекрасен и много скъп подарък на двойката. Така и отива разбира се, след като от толкова години работят заедно и са направили прекрасни проекти.
Желая щастие на Евгени и избраницата му, много прекрасни моменти, да имат двамата.“, пише Стефани Криковска във Фейсбук./show.blitz.bg