50-годишната Мариана Векилска вдига сватба!
Мариана и дъщеря й

50-годишната Мариана Векилска вдига сватба!

Мариана Векилска има сериозен повод да почерпи. Водещата, която след месеци ще чукне половин век, се кани да вдигне сватба. И то голяма, пищна, многолюдна сватба.

Не, Векилска няма да се взима отново с бившия си Симеон Колев, когото заряза най-безцеремонно и го съсипа с решението си да замине сама за Брюксел преди години. Знаем, че той едва не се поболя, но се стегна, заради детето им и успя да продължи напред. А сега, разбираемо, не иска и да чува за Мариана, освен ако не касае сина им.

Друга ще е сватбата, която водещата ще вдига и булката няма да е тя, а дъщеря й Габриела. Момичето е на 28 и е от първия й брак с Георги Донков, наш футболист, пише kliuki.bg.

Това е втората сериозна връзка на Габи като вече е запознала приятеля си с Мариана. „Абе, още ми е рано май да ставам баба, но пък ако стане, нямам нищо против. Важното е децата да са щастливи, останалото ще си го уредим“, смеела се Векилска.

Всъщност самата тя още е сингъл и не се е намерил мъж, който да я поиска за сериозна връзка, камо ли за съжителство. „Така е то като се подигра с прекрасен човек като Симо. А да видим сега къде ще намери друг като него, който истински да я обича“, коментират колеги на радио водещия./show.blitz.bg