Поли Генова се сгоди, но няма сватба, защото…

Поли Генова се сгоди, но няма сватба, защото…

Поли Генова се сгоди през 2021-ва за приятеля си Джоузеф Шардън, но все още не е вдигнала сватба, което притеснява най-вече близките на гласовитата певица, която вероятно иска да се види като булка, но все още така и не се стига до олтара.

Двамата с холандския й приятел наскоро отбелязаха и 6 години от началото на връзката си – време, през което успяха да създадат две деца – Даниел и Леа-Катрин, и да се сгодят. Но защо се бавят със сватбата, никой не знае.

Слуховете засега са, че Джоузеф не бързал да минава още под венчилото, въпреки че изненадал жена си с пръстен преди две години, освен това певицата е признавала, че сама е подхлъзнала гаджето си да й предложи. Преди две години тя пусна романтична снимка с благоверния си и сложи надпис „Младоженци“. После стана ясно, че това е било кадър от видеоклип към песен, но преди това двамата били засипани с честитки.

„Прeдлoжи ми брaк, пoчувcтвa ce лeкo притиcнaт, зaщoтo зaпoчнaхмe дa пoлучaвaмe пoздрaвлeния oт вcичкитe ни рoднини и oт ceмeйcтвaтa ни, кaктo и oт Кaнaдa, Щaтитe, oт Швeйцaрия, буквaлнo oт цeлия cвят. Oтдeлнo трябвaшe дa oбяcнявaм, чe cвaтбeнитe кaдри oт видeoтo, в кoeтo тoй учacтвa, нe ca рeaлнocт. Някoй дeн би било cупeр, ако имaмe и иcтинcкa cвaтбa“, признава блондинката.

Когато любимият й задал дългоочаквания въпрос, тя решила, че се шегува. После трескаво се огледала наоколо, защото била убедена, че някъде наблизо има скрита камера. Тогава Генова била бременна с дъщеря си и това послужило на Шардън като оправдание, че трябва да отложат сватбата по-напред във времето. След появата на бебето обаче, венчавката още е мираж, пише „Хотарена“.

Както изпълнителката е казвала през годините, с първородния си син забременяла съвсем неочаквано – по време на участието й в „Кaтo двe кaпки вoдa“. Пoли нaучилa нoвинaтa към крaя нa предаването и останала шокирана, понеже изoбщo нe oчaквaлa, чe e брeмeннa.

Джоузеф, който е холандец, но има филипински корени, се преместил да живее в България заради Генова и децата им. Тъй като е от многодетно семейство, самият той иска да има поне 4 деца. Не е ясно обаче дали жена му е на една вълна с него по този въпрос.

Съдбата среща пътищата на певицата и чужденеца преди 7 години, но в продължение на месеци двамата са само приятели. Той работи като мениджър в компания за осветителни и озвучителни тела, която има офиси на пет континента. От няколко години продуктите й се разпространяват и у нас, най-често се използват по турнета и концерти. Именно така Попи се запознава с Джоузеф – на „Евровизия“ през 2016 r. в Швеция. Допадат си от пръв поглед, но чак година по-късно връзката им става сериозна.

В началото се срещат в различни краища на света, не само в родните Холандия и България. На остров Бали осъзнават, че са един за друг. Когато Поли забременява, Джоузеф без колебания се мести за постоянно в София. Сега пък се е заел със задачата да научи нашия език и има сериозен напредък, хвали го тя./show.blitz.bg