Мадона едва е прескочила трапа, семейството се готвело за най-лошото…

Мадона едва е прескочила трапа, семейството се готвело за най-лошото…

Сериозно си е било! Състоянието на поп кралицата Мадона е било толкова тежко, че семейството й се подготвяло за най-лошия изход.

Преди няколко дни легендарната певица отмени старта на турнето си заради сериозна бактериална инфекция, която я вкара в интензивното отделение. Тя е била приета по спешност в болница, като дори е била поставена на интубация за една вечер.

Мениджърът й, Гай Озери, обяви, че звездата ще има нужда от време, за да се възстанови напълно и чак тогава да се качи отново на сцената.

 Близък на Мадона заяви пред Daily Mail, че семейството е прекарало няколко травмиращи дни, в които не е било сигурно дали изходът от ситуацията ще бъде добър. По думите му, влизането в болница е било като събуждане за звездата, която до този момент се е смятала за непобедима и е излагала тялото си на сериозни натоварвания при подготовката за турнето, което трябваше да започне на 15 юли.

„През последните няколко дни никой всъщност не знаеше какво ще се случи и семейството й се подготвяше за най-лошото. Всеки вярваше, че има голяма възможност тя да умре“, казва близък до звездата. Допълва, че именно затова състоянието на Мадона се е пазело в тайна дълго време.

За щастие, в момента изпълнителката се намира у дома, след като е била изписана от болницата и е била транспортирана до дома й в Ню Йорк чрез частна линейка. Източник съобщава пред CNN, че лекарите са успокоили семейството за състоянието на Мадона и са казали, че е прескочила най-критичните моменти. Засега тя си почива и се възстановява, следвайки медицинските препоръки.

Въпреки че новината беше обявена в средата на тази седмица, постъпването на Мадона в болницата е станало още на 24 юни. Тя е останала няколко дни в интензивното, като здравето й постепенно се възстановявало под медицинските грижи. По думите на Озери, пълното възстановяване е напълно възможно, но трябва да бъде извършено под лекарско наблюдение