ПП „Продължаваме Промяната“ създаде общинска структура в Перник

ПП „Продължаваме Промяната“ създаде общинска структура в Перник

Политическа партия „Продължаваме Промяната“ вече има общинска структура в Перник, на която за председател беше избран Тихомир Тихомиров.

Тихомиров е човек, който има ясна визия за град Перник, познава проблемите на гражданите и има знанията и мотивацията да работи активно в посока развитието на града. Роден е  и живее в Перник.

 По образование е магистър по бизнес администрация и работи като хоноруван лектор във факултета по мениджмънт към университета в Йорк. Членове на ръководството на общинската структура са Калоян Велинов, Георги Миланов, Ивона Любенова, Галин Вутов.

На учредителното събрание присъстваха народните представители Мирослав Иванов, Бойко Рашков и Михал Камбарев, областният координатор Иван Павлов, както и членове на партията, имащи право на глас.

„Крайно време беше да се учреди местна структура в Перник, на много места този процес вече е приключил. Защото всяка една солидна партия има местни структури, които изпълняват политиките на съответната партия. Структурата ще осигури по големи възможности в бъдеще на действията на организацията тук на място. В подготовката на мероприятия. Първите в най-близка перспектива са местните избори. Това ще е и първият сериозен изпит на структурата, да видим какви резултати ще се постигнат. Като първа стъпка искам да приветствам всички участници в днешното мероприятие и да пожелая доста активна и енергична работа, за да можем да затвърдим политическите си позиции в област Перник. Дано местните избори са много успешни“,  сподели народният представител от Перник Бойко Рашков 

Областният координатор Иван Павлов поздрави новоизбраното общинско ръководство и подчерта, че основната цел е да се вдъхне нов живот на политическата сцена в нашия  регион, който има огромен потенциал за развитие. „Ние вярваме, че местните проблеми и предизвикателства заслужават специално внимание и сътрудничество между всички нас. Затова се стремим да създадем общество, в което всеки глас бъде чут и всяка идея бъде взета предвид. Екипът ни  от ангажирани и отдадени хора съставлява ядрото на нашата организация“, допълни той.

Основните приоритети на организацията са : подобряване на условията за образование и развитие на младежта; развитие на инфраструктурата и подобряване на обществените услуги; подкрепа за малките и средни предприятия, за да стимулираме икономическия растеж; защита на околната среда и нашата природна красота; подобряване на комуникацията и прозрачността в политическия процес.

„Смело се ангажираме да работим усилено и отговорно, за да постигнем тези цели и да направим нашата общност по-силна и благополучна за всички нейни жители“, сподели председателят на общинската структура Тихомир Тихомиров.