Зуека намърда дъщеря си в ВTV, ето на каква работа се уреди

Зуека намърда дъщеря си в ВTV, ето на каква работа се уреди

Дезертиралият от България Васил Василев-Зуека е успял да уреди голямата си дъщеря Девина с работа в Би Ти Ви, пише Флагман бг.

Актьорът, който емигрира в Испания преди близо две години заедно с втората си жена Ани и сина си от нея, се гордее, че щерка му е тръгнала по неговите стъпки. Девина участва в чисто новия български сериал „София вкъщи“, който се излъчва всеки понеделник и вторник от 21 часа в ефира на Би Ти Ви.

Освен че се уредила с роля в него, тя била назначена и за втори асистент-режисьор на продукцията.

Преди няколко години девойката завърши режисура в елитен университет в Лондон, но не можа да пробие на Острова и се завърна у нас, където родителите ѝ са популярни и се ползват с връзки в кино- и тв средите.

Девина е дете на Зуека от дългогодишния му брак с актрисата Нина Димитрова, с която се разведоха през 2012 г. заради авантюрата му с по-младата режисьорка Ани Вичева.

Още след развода той заживя заедно с новата си половинка, с която все пак решиха да узаконят връзката си и минаха под венчилото на пищна сватба през 2017 г. Три години по-рано тя го дари със син Стефан и актьорът изпита радостта да бъде мъжки татко, тъкмо навършил 50.

През 2021 г. семейството изненадващо съобщи, че са взели решение да търсят късмета си извън България, за да дадат по-добро бъдеще на сина си. Зуека заряза халтурата и кариерата си в телевизия, където печелеше повече от добре от воденето на „Като две капки вода“, „Господари на ефира“ и други формати на Маги Халваджиян.

С жена му Ани и сина им продадоха скъпарския си апартамент в София и се установиха в малко испанско градче, а актьорът обяви, че вече ще се занимава единствено и само с рисуване на картини. Наскоро той отново сподели, че животът им там бил прекрасен и изобщо не изпитвал носталгия по родината.

„Какъв оптимист да бъда, като гледам какво става в България? В никакъв случай не опитвайте да ме убедите да се връщам. Малкият вече учи тук. Няма как да стане.

След като направиш такава сериозна крачка напред, няма как да стане. Още не съм се адаптирал тук, камо ли да говоря за завръщане. Смятам, че изборът е 100% добър.

Щом едно семейство е щастливо, за какво да мислим за други неща. Не съм избягал от България, смених къщата. Стоките от първа необходимост тук, в Испания, са 50% по-евтини“, разказа за новия си живот Зуека.

Макар да твърди, че е доволен от амплоато на художник и печелел добре само от продажбата на картини, напоследък той пак е започнал работа за „Господарите“.

Зуека води онлайн предавания дистанционно от Испания заедно с колегите си Димитър Рачков и Мария Игнатова, за да може да закърпва бюджета./show.blitz.bg