Ето колко бона печели на месец Виктория Капитонова, която всички хейтят

Ето колко бона печели на месец Виктория Капитонова, която всички хейтят

Откакто стана популярна в „Мастършеф“, една от най-скандалните участнички в риалити формата – Виктория Капитонова, е като истинска машина за пари благодарение на хитрия си и доста находчив ум.

Рускинята, която понася иначе жесток хейт в социалните мрежи, всеки месец прибира колосални суми от онлайн курсове и реклами, за каквито мнозина си мечтаят да имат в банковите си сметки. Всеки от курсовете на красавицата струва от 300 лева до няколко хиляди.

След като звездата на Виктория изгря в „Мастършеф“, тя участва и в „Ергенът“, където даже спечели накрая. Тази година пък я видяхме и в „Хелс Китчън“, където отново успя да стане победител от звездния отбор, в който участваше.

„Не съм взела и една стотинка за участието ми в шоуто. Всички участнички и самият „Ерген“ Виктор Стоянов не са получили и лев за приключението, снимано близо два месеца в Турция“, призна след шоуто красивата рускиня.

След като стана популярна и започна да рекламира какво ли не, Виктория се похвали, че отдавна вади по 5-цифрени суми, но не уточни дали са 10 000 или 50 000 лева, както и за каква валута става дума. Тези дни тя пусна нов курс, който е с три вида тарифи – от 299, от 345 и 3499 лева. Последният се води ВИП, а оправната рускиня се е договорила с банка, която отпуска кредит за курса, пише „Уикенд“. Само за ден Виктория попълни бройката си от желаещи за най-високата тарифа.

10 ВИП клиента ще се обучават при Капитонова, което прави печалба от почти 35 бона за ден само от едната категория. Почти всички момичета са записали курса на кредит, който после ще трябва да връщат в продължение на година и половина.

„Дано девойките не затънат в заеми. Виктория уж им обещава сигурни пари, но не всеки е роден да продава и да е инфлуенсър, а и вниманието трябва да се задържи, а не само еднократно да се появи интерес към даден профил“, коментират запознати пред изданието.

Така от 10 човека лапва по 35 бона, останалите групи са с повече хора и от тях също е прибрала около 20 хиляди лева. Отделно амбициозната рускиня рекламира какви ли не продукти, с което приходът й нараства на почти 100 бона лева на месец./show.blitz.bg