Прокълнат имот докарва проблеми на Стефан Данаилов приживе

Прокълнат имот докарва проблеми на Стефан Данаилов приживе

Стефан Данаилов обичаше живота и приживе, особено в летните месеци, обичаше да се наслаждава на морското си жилище край Приморско. Днес то има вече нови собственици, след като наследниците на големия актьор успели да го продадат за доста по-висока сума от тази, за която самият той го взел преди години – 80 000 лв.

Имотът обаче, за зла беда, се оказал прокълнат, а в него Ламбо неведнъж е страдал. Така се случва и през последното му лято – през 2019-та, когато той падна фатално по време на лятната си почивка и си счупи тазобедрена става, а след това следват и по-сериозните му здравословни проблеми.

Любопитна подробност е, че преди да си отиде, актьорът завещал морския си имот поравно на биологичния си син от Ирен Кривошиева – Владо и на доведения си от племенницата си Росица Обрешкова – Росен.

Всички имоти и автомобили на Ламбо, с изключение на апартамента в столичния квартал „Лозенец“, вече са продадени, пише родно издание. А в завещанието на Ламбо имало клауза, която забранява любимият му имот да бъде продаван заради сантименталната му стойност за него. Там до последно актьорът живее със съпругата си Мери, в него се пазят и всичките му лични вещи, както и ценната му библиотека, а също и много творби на изкуството с колекционерска стойност.

Както е известно, миналата година синът му Владо продаде и „Мерцедеса“ му срещу 100 хиляди лева, а парите, които получи като наследство от татко си, Влади твърди, че е вложил в нов дом за семейството си и в образованието си. Наследникът на актьора вече е дипломиран лекар и работи в болница в Щатите./show.blitz.bg