Най-големият търговски комплекс в Югозападна България – Holiday Park Перник отваря врати на 16 юни

 Най-големият търговски комплекс в Югозападна България – Holiday Park Перник отваря врати на 16 юни

Комплексът се намира на ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв.“ Калкас“

Най-големият търговски комплекс, с концепция  на „открит мол“ в Югозападна България Holiday Park Перник, ще отвори врати на 16 юни 2023 г. Много специални оферти от редица световни и български брандове, изненади и игри с награди, очакват посетителите.

Идеята за съчетанието на шопинг с разходка на открито цели да спомогне за намаляване на стреса и напрежението, характерни за традиционните закрити молове. За красивия зелен облик на мащабния проект допринасят стотиците дървета и декоративни храсти, засадени специално, за да създадат уют и да допринесат за приятното прекарване на свободното време за всички посетители.

В Holiday Park Перник има добре познати и харесвани от българските потребители международни и родни марки като: Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker и много други.

Комуникативната локация на Holiday Park Перник- ул. „Захари Зограф“ 159, отбивката за кв. “Калкас“, го прави лесно, достъпно и удобно място не само за жителите на града, но и за пътуващите от Радомир, Кюстендил, Брезник, Дупница, Благоевград и София. Мащабният търговски комплекс ще привлича към региона и туристи от Северна Македония и Сърбия, които търсят достъп до качествено шопинг преживяване в България. 

Инвеститор и собственик на Holiday Park е компанията Видеолукс Холдинг, чиято собственост са добре познатите на българския пазар вериги хипермаркети Технополис и Praktiker – пазарни лидери в сферата на техниката за дома, офиса и свободното време, както  и  в сектора „Направи си сам“.