Множат се инициативите за спасяването на Никола

Множат се инициативите за спасяването на Никола

Днес бе проведено поредното благотворително събиране на капачки за каузата „Бъдеще за Никола!“. То бе проведено в района на градския стадион “Христо Радованов” в Радомир, от 11 до 17,30 часа. На място имаше поставена и дарителска кутия за всички, които желаеха да дарят на място, за да се избегнат излишни банкови такси.

Събраната сума ще бъде преведена по банковата сметка на детето!

Хората от Перник и областта, които нямаха да могат да отидат в указаните часове, но искат да се включат, можеха да оставят своите капачки пред сърцето на “Капачки за Бъдеще“ – Перник пред сградата на Бизнес комплекс Елена (до входа на Mall Pernik).

Благотворителната кампания в помощ на Никола от Перник увеличава обхвата си с всеки изминат ден.  Детски градини и училища се включват в нея, подавайки ръка на детето. Благотворителни кампании се организираха в ГПЧЕ „Симеон Радев“, в Професионалната гимназия по икономика, Шесто СУ организира благотворителен концерт и базар, учениците от училището в  Тева застанаха зад каузата, ДГ „Пролетен цвят“ ще се включи в кампанията „Бъдеще за Никола“ , за да дадем шанс на едно прекрасно дете!…Това са само част от подрастващите, които се включват в благотворителната кауза.

Денис Григоров и Bulgarian Adventure Rider Group пък организираха

благотворителна фотосесия на мотори в Перник. В социалните мрежи дни наред течеше предварителна информация, в която се казва: „Предполагам всички сте запознати , че в момента върви кампания за набиране на средства за лечението на Никола от гр. Перник .

За да помогнем и ние, организираме фотосесия на мотори на 10.06.2023 от 12:00 ч. в гр. Перник , местност Западен Парк (над бар олгин) с помощта на Ivo Georgiev @ivog.photography , който ще заснеме бруталните снимки на вашите мотори , като за направените снимки няма определена цена всеки може да остави колкото прецени. Всички събрани пари ще бъдат дадени лично на семейството на малкия Ники. Нека за пореден път покажем колко големи сърца носим!“

Перничани за пореден път доказват, че са готови, всеки според възможностите си, да помогнат на едно дете да живее нормално. Два автомобила бяха обявени в групите в помощ на Никола. обствениците им ще дарят средствата от продажбите за лечението на момчето.

Организират се и благотворителни спортни изяви.

Припомняме, че в десетки търговски обекти има поставени и кутии за дарения и всеки може да помогне според възможностите си. Така заедно ще спасим още един детски живот!