Излязоха резултатите от аутопсията на Ангел Христов-Геле, които слагат край на всички хипотези
Ангел Христов- Геле

Излязоха резултатите от аутопсията на Ангел Христов-Геле, които слагат край на всички хипотези

Излязоха резултатите от направената в София аутопсията на Ангел Христов от Братя Галеви, съобщава struma.bg. Toй е починал от инфаркт в деня, обявен в съобщението за смърт. Това окончателно опровергава слуховете, че Христов е починал в чужбина и в България е транспортиран трупът му.

Припомняме, че Ангел Христов-Геле бил в Дубай. Там се почувствал зле и потърсил лекарска помощ от местен лекар. Не се знае каква диагноза му е поставил, но Геле спешно си тръгнал за България и се прибрал в имението в село Ресилово при семейството си. В петък през нощта умира от инфаркт.

За смъртта на Ангел Христов са знаели само най-близките му хора  – семейството и приближените му. В имението в Ресилово е извикан д-р Васил Бачев, гастроентеролог в болница „Св. Иван Рилски – 2003” – Дупница, който констатирал смъртта на Христов.

Днес продължава издирването на Пламен Галев, в Дупница и района има засилено полицейско присъствие. Вчера криминалисти извършиха претърсване на няколко къщи и апартаменти в опит да издирят другия брат Галев. Бяха иззети телефони на приближени до семейството на Ангел Христов-Геле, за да се установи кой е позвънил на тел. 112 и е съобщил, че има починал човек… Униформени извършиха обиски в имението в село Ресилово, както и в апартамента на приятелката на Пламен Галев – Юлия, в който тя живее с дъщеричката им Мария