Зловещ слух: Брат Галев убит зверски в Дубай. Тялото му докарано у нас със самолет

Зловещ слух: Брат Галев убит зверски в Дубай. Тялото му докарано у нас със самолет

Зловещи и спиращи дъха разкрития за смъртта на Ангел Христов направиха току що наши източници от ъндърграунда. Според тях чудовището на престъпния свят Ангел Христов е бил ликвидиран в Дубай, а тялото му е пренесено у нас като багаж, без летищните власти в Емирствата да се усетят. Убийството е извършено с помощта на негови близки, които са поставили бързо действаща отрова в храната му, предизвикваща сърдечен разрив и инфаркт. Не е изключено токсинът да е бил даден от лека жена, с която Гелето имал навик да подслажда дните си в странство.

Ужасяващата мълва носи още, че смъртта е настъпила след черна магия, изпълнена от африкански шаман. Магьосникът призовал зъл демон да погуби Геле, а поръчката дошла от роднини на негови жертви, които искали възмездие за мъките, причинени им от бившата барета.

Душманите му се погаврили с трупа, натиквайки го в куфар. Целта им е била полицията в Дубай да не разследва покушението, ето защо те скроили план да стоварят като чувал с картофи тленните останки в родното му с. Ресилово.

Тези обстоятелства са мотивирали родното МВР да спре погребението, разследвайки точно вещно укривателство, потвърдиха и хора от службите. Ще се проверява дали скоротечната кончина и пренасянето на трупа имат нещо общо с мистериозно кацналия във Варна вместо в София полет на “Уиз Еър” от Дубай.

Не е ясно дали вътрешното министерство вече е запознато с версията, т.к със заповед на министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев започват две проверки за това как Христов е влязъл у нас, тъй като срещу него има влязла в сила присъда и следва да бъде арестуван от гранична полиция. Втората проверка е свързана с работата на полицията в Кюстендил. Ще трябва да се изясни защо местната структура на МВР не е придобила информация, че Христов е в дома си в кюстендилското село Ресилово.

През 2012 Ангел Христов, заедно с Пламен Галев, бяха осъдени от върховния съд задочно, тъй като преди произнасянето на съда двамата бяха напуснали страната. Затова и бяха обявени за издирване с червена бюлетина на Интерпол.

В публичната част от системата на Интерпол името на Христов все още фигурира. Там е записано, че мъжът е обявен за издирване заради участие в престъпна група и изнудване./ Клюки.бг