Няма и спомен от малката и естествена Крисия! Певицата изду джуките си до неузнаваемост

Няма и спомен от малката и естествена Крисия! Певицата изду джуките си до неузнаваемост

Певицата Крисия Тодорова продължава да дразни феновете си с променената визия, която все повече наподобява същинска кифла.

Откритието на Слави Трифонов качи нова снимка в социалните мрежи, на която е с още по-големи джуки. Изглежда, че много скоро е ходила при специалист за нова доза хиалурон в устните.

„Превърнала се в кифла“, „Увеличила си си устните ли“, „Защо си се обезобразила така“, са само част от преобладаващите негативни коментари в мрежата.

Има и такива, които я харесват след корекциите и приветстват всяка промяна. „Много си секси, не случай хейтърите“, „Искам да целуна тези сочни устни“, гласят други коментари.

Крисия е талантливо и красиво момиче, но ранната слава изглежда я е приобщила към по-голямата част от популярни личности, които станаха редовни клиенти на пластичната и естетична медицина. Крисия също е подвластна на иглите, с които се мъчи да заличи комплексите си. Но няма нужда да го прави, защото изглежда добре и без подобрения по лицето си, смятат нейни почитатели./show.blitz.bg