Светлана Гущерова крие голяма новина, с Християн, по всяка вероятност, скоро ще…

Светлана Гущерова крие голяма новина, с Християн, по всяка вероятност, скоро ще…

Това лято май ще е по-вълнуващо за Светлана Гущерова, ако се доверим на последните слухове за нея, според които тя отново е бременна и скоро ще дари мъжа си Христиан с четвърто дете.

Ако погледнете снимките на блондинката в профила й, няма да се усъмните в това, поне засега, но ще забележите, че на много от кадрите тя е прикрила именно коремчето си, или пък се е снимала само в близък план.

Известно е, че от години Светлана Гущерова се консултира с астролог за важните моменти и стъпки в живота си, така че вероятно и в този случай се е ръководила по звездите.

Да не забравяме също, че в началото на годината тя лежа няколко дни в болница, но без да уточнява причината, но пък на кадрите бе усмихната до уши, което издава, че е било по хубав повод. Освен това нейният добър приятел Азис малко по-късно пусна видео от кабинета на гинеколога Веселин Дяволов от „Майчин дом“, при който именно милионерската съпруга се довери за предишните си 3 бременности.

Семейство Гущерови имат три деца – Анелия-Добромира, Добромир и Кристиан-Валентин и по всичко изглежда, че скоро е възможно да станат още по-многолюдни./show.blitz.bg