Перничанинът СТАНИСЛАВ прибра 100 бона от ХЕЛС КИТЧЪН!

Перничанинът СТАНИСЛАВ прибра 100 бона от ХЕЛС КИТЧЪН!

Станислав и Виолета се изправиха в решителна битка за 100 000лв. в кулинарното предаване Хелс Китчън тази вечер, видя Нюз2.

В големия финал и двамата готвиха индивидуално за предимство. Станислав заложи на роладина със свинско филе, савиче с мида сен жак и  пюре от целина. Виолета си постави високо летвата със заек, сотирани зеленчуци и чипс от салвия.

Станислав си спечели предимство с топ чиния, тъй като чинията на конкурентката му Виолета, която пое голям риск със заешко се оказа не толкова добра, колкото на перничанина.

На финала двамата се изправиха да готвят един срещу друг, но не и сами, а именно  – с останалите участници отпаднали от предаването.  Предимството на Станислав бе той пръв да избере кой да готви на финала с него.

Станислав обаче бързо остана без предимство, тъй като в решителния ден, когато всички готвачи трябваше да готвят, отборът на перничанина остана с човек по-малко. Кристиан така и не се появи в кухнята под предлог, че не се чувствал много добре.  Той отказа на Станислав да се бори за него и пожела да се прибере вкъщи.

„Това е прецедент. Готвач да не се яви на финала в Хелс Китчън“ – коментира с недоумение шеф Ангелов. Станислав обаче бе уверен, че и без един човек пак ще се справи отбора му.

Припомняме, че по време на риалитито Станислав и Кристиан се скараха жестоко и дори си налетяха на бой. Възможно е все още един от тях да таи неприязън към другия и да се е отказал да му помогне в решителния финал за спечелване на 100-те бона.

На самият решаващ финал след битката, шеф Ангелов нарече Станислав „калена пернишка стомана“, имал „завидно кулинарно IQ“ и за неговите години може да върти цял ресторант, докато много от неговите набори още „мама им пере гащите“.

За Виолета пък каза, че е не само страхотна майка, но и страхотен кулинар и че пред очите му е израснала като професионалист в кухнята. Той каза за Вили, че минава през мъжкото его като „нож през масло“ и е станала много по-смела колкото в началото на формата.

След лекцията на шеф Ангелов, той обяви и големият победител : Станислав.