Моноспектакълът „Вкусът на живота“ се представя в Брезник

Моноспектакълът „Вкусът на живота“ се представя в Брезник

Моноспектакълът „Вкусът на живота“ ще бъда представен в Брезник. Той ще бъде представен на сцената на Народно читалище „Просвещение 1870“ в Брезник. Това информираха от читалището. Представлението ще се играе на 18 май и входът е свободен. Представлението „Вкусът на живота“ се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

В главната роля може да се види Наталия Цекова, която ще се окаже в центъра на едно комедийно представление за три сватби, едно погребение, абитуриентски балове и кръщенета. Автори на „Вкусът на живота“ са Здрава Каменова и Светльо Томов, музиката е на Павел Терзийски, сценографията и костюмите са на актрисата Стефания Колева.

Сюжетът на моноспектакъла проследява перипетиите през които преминава главен готвач в реномиран ресторант в България, който уж е от Куба, но всъщност е местен и трябва да скрие произхода си на всяка цена.

Наталия Цекова е първата актриса от ромски произход, завършила НАТФИЗ. Има две дипломи, моноспектакли и много социални проекти. Снимала се е в кино и телевизионни продукции, сред които „Откраднат живот“, „Големият френски обир“, „Майка“. Тандемът Здрава Каменова и Наталия Цекова има своята история. Двете са работили по двуезичния моноспектакъл „Цигански колела“ и по представлението „Назови ме с моето име“.