Оперираха Анита Мейзер, докторите се хванаха за главата от видяното

Оперираха Анита Мейзер, докторите се хванаха за главата от видяното

Животът на сексбомбата Анита Мейзер е вън от опасност, след като бе на крачка от смъртта и дори се сбогуваше с приятелите си. Силиконът на звездата се спука, а тя нямаше пари да го махне и ден след ден се приближаваше към фаталния край.

Анита отчаяно се молеше на близки и познати да й дадат пари да се оперира, но изглежда всички са й обърнали гръб. Намери се един човек, който е нейният ангел-хранител и я измъкна от трапа. Това е щерката на актрисата и певица Искра Радева, която се смили над Мейзер и я измъкна от сигурна гибел.

„Искрено и от цялата си душа искам да благодаря на хората, които ми протегнаха ръка в този тежък момент. Благодаря на мои приятелски семейства, които толкова бързо отреагираха, разбирайки колко е сериозен случаят ми.

Не на последно място, благодаря на семейството ми, че винаги са до мен . За мен самата беше изключително трудно да повярвам какво се случва с организма ми. Ужасът от неизвестното и страха от предстоящото ме съпътстваха ежедневно последните месеци, защото не знаех защо ми е толкова зле и всичко ми гори отвътре! Шокът от диагнозата на лекарите в Щатите, беше неописуем..

Всеки ден се молех на Бог за чудо! ТОЙ не ме остави! Както не веднъж казвах, операцията ми е била животоспасяваща! Спукания силикон в тялото ми, ме е тровел години и е щял да доведе до фатален край. Никой от докторите в Щатите не прояви съдействие, там ако нямах исканата огромна сума, щяха просто да ме оставят..

Искам да благодаря на всички близки, които са до мен. Благодаря ти, Лени Тричкова, че ме потърси и заведе при хората, които ме спасиха! Нямаше нито миг колебание относно сериозността на проблема.

Професорът, който ме оперира, каза “добре че дойде на време, да ти спасим живота!” Той и целият екип на болницата, веднага след консултацията ме приеха по спешност, въпреки че записват месеци напред. Трябваше да се действа на мига! Операцията е продължила повече от 5 часа! Какво е извадил и е изчистил от мен мога да покажа в снимки, които направо не са за гледане! Вярвам, че няма случайни неща и Господ я изпрати да ми помогне. Благодаря на всички, отзовали се на молбите ми! Когато се съвзема ще разкажа всичко, което преживях подробно и ще отговоря на всичките ви въпроси“, написа Анита Мейзер, която живее вече втори живот./show.blitz.bg