Стана ясно каква е мистериозната болест, която покоси Константин

Стана ясно каква е мистериозната болест, която покоси Константин

Преди няколко дни Констанин изплаши всички с новината за мистериозна болест, която го е покосила. Лекарите му забранили да излиза, тъй като обривът по тялото му може да се окаже заразен.

Певецът с най-лиричния глас във фолка отмени участията си и във видео, поместено в социалните мрежи, заяви колко е притеснен за здравословното си състояние.

„Две участия отмених. Това в цялата ми кариера се е случвало веднъж, когато загубих глас“, казва певецът обясни още: “За мен няма проблем. Аз ще се стегна и ще изляза да пея, ако ще и да умирам от болка, но се притесних да не е нещо заразно и да навредя на някого, все пак хиляди хора се събират“.

Добрата новина е, че лекарите са го уверили, че всичко е наред и най-вероятно е някакво хранително отравяне. А той споделя още: „Има вариант да е и от котките вкъщи, което, ако се окаже, че е така, жена ми ще е много нещастна, защото ще трябва да ги махаме“.

Вече се чувства добре и тръгна отново по участия. „Вече всичко е наред. Надявам се, че всичко е минало. Много съжалявам, че пропуснах изявите си в Стара Загора и Варна, но не можех да си позволя лукса да заразя някого“, сподели той./show.blitz.bg