Почина Николай Иванов

Почина Николай Иванов

Светът на театъра и киното загуби един от своите големи таланти – актьорът Николай Иванов. Семейството на Младежки театър „Николай Бинев“ обяви тъжната вест на своята Facebook страница, като потвърди, че той почина след дълга и успешна кариера в театъра и киното.

Николай Иванов беше едно от най-важните и значими имена в историята на българските театър и кино. Той игра над 60 роли на сцената на Младежки театър и оставя изключително важен след в историята на този театър. Сред най-запомнящите се му роли са „Мотопедът“, „Съдии на самите себе си“, „Тримата мускетари“, „Амадеус“ и много други.

Изключителната му актьорска игра ще бъде запомнена и в света на киното. Николай Иванов има много незабравими роли във филми като „Записки по българските въстания“, „Шибил“, „Апостолите“, „Смъртта на Иван Асен“ и много други.

Светът на културата загуби истински голям талант и човек, който ще остане в сърцата на публиката със своята изключителна актьорска игра. Нека да се помним винаги за Николай Иванов и да му отдадем заслуженото му почитание и уважение.