52-годишната фолкзвезда Камелия хвърли голяма бомба навръх Великден, обявявайки, че е станала майка

52-годишната фолкзвезда Камелия хвърли голяма бомба навръх Великден, обявявайки, че е станала майка

Този Великден фолкпевицата Камелия сбъдна най-голямата си мечта, за която се бори от толкова много години – това да стане майка, а новината продължава да предизвиква всевъзможни коментари в социалните мрежи. И не само там, пише „Уикенд“, цитирани от show.blitz.bg

Версиите за това как Огън момичето на поп фолка, както наричат от години звездата, се е сдобило с дете  на 52 години, са много. Но това, което ще научите в следващите редове, със сигурност няма как да ви остави равнодушни, най-малкото, защото за да стигне до това, фолкзвездата е минала през истински ад.

Този Великден фолкпевицата Камелия сбъдна най-голямата си мечта, за която се бори от толкова много години – това да стане майка, а новината продължава да предизвиква всевъзможни коментари в социалните мрежи. И не само там.

Версиите за това как Огън момичето на поп фолка, както наричат от години звездата, се е сдобило с дете 52 години, са много. Според мнозина тя вероятно е една от хилядите жени, успели да сбъднат съкровеното си желание чрез сурогатна майка в Украйна. Дали е точно така или е малко по-различно, времето ще покаже със сигурност.

„Благодаря на всеки помогнал за раждането ти, мило наше всичко“, сподели Камелия навръх празника, с което затвърди всеобщото мнение, че с Цветин са станали родители чрез сурогатна майка. Хитовата изпълнителка и преди е намеквала, че изключва варианта да осинови дете. Освен това на снимката, която публикува в Инстаграм, бебето, чийто пол още се пази в тайна, изглежда твърде малко, за да е осиновено.

Причината за всеобщата нагласа, че Камелия е ползвала услугите на сурогатна майка точно от Украйна, идват от това, че именно това е една от държавите, в които тази процедура е разрешена и законово регламентирана. Нещо повече, в Украйна така нареченото комерсиално сурогатно майчинство е пазар за милиони.

Най-често се ползват услугите на агенция, като цената може да варира в порядъка на 30-40 000 евро, което минава даже за евтино в сравнение, например, със САЩ, където услугата може да достигне и 120 000 долара. Тези финансови пакети обхващат медицински и правни процедури, както и заплатите на сурогатните майки. Говори се, че най-често жените, износващи децата на двойки с репродуктивни проблеми, получават около 15 000 евро, пише „Уикенд“.

Бизнес моделът продължава и по време на войната, въпреки трудностите. Хиляди двойки от различни краища на света и днес очакват да приберат своите деца, родени от сурогатни майки в Украйна. В интернет може да се открие подробна информация, касаеща сурогатното майчинство в тази държава, според която още в акта за раждане на детето се вписват имената на получаващите родители, пише още изданието.

Огромно съдействие на Камелия и Цветин е оказал столичният фотограф Костадин Кръстев-Коко, който заедно с партньора си от същия пол преди 2 години се сдобили с дете от сурогатна майка в Украйна, се казва още в текста.

„Малко хора, дори и родителите ми, не знаят целия път, който съм минала, защото много неща съм спестила. Чисто емоционално, хормонално, ако някога опиша през какво съм минала, никой няма да повярва, че мога да изглеждам така или да не съм се бъгнала, да не съм с всичкия си“, сподели Камелия през 2021-ва в интервю пред Мон Дьо за Нова тв. Тогава хитовата певица разкри, че е изгубила три бременности.

„Надеждите ти рухват. В началото го пожелаваш като нов подарък или нова песен, впоследствие осъзнаваш, че това е друг вид преживяване и друг вид готовност на тялото, ума и душата в синхрон да преживеят. Така че в тази посопка аз направих всичко. И ако наистина трябва в този живот да имам деца, ще имам“, каза Камелия тогава.

По този дълъг и мъчителен път тя преминала през болка, обвинения, озлобление към околните. Най-тежкият й момент бил, когато се наложило да направи аборт на рождения си ден. Била бременна с близнаци.

Днес в дома на хитовата певица най-сетне има бебе.