Наталия Симеонова получи огромен подарък, с Денис Ризов вече…

Наталия Симеонова получи огромен подарък, с Денис Ризов вече…

Наталия Симеонова мечтаеше за това от години и ето, че вече мечтата й стана реалност. Тв водещата искаше много двамата с Денис Ризов да получат зелена карта. Дълги месеци двамата не можеха да напускат Щатите, но сега, при наличието на зелена карта, ще имат възможността да имат блeнуваните от много имигранти права в САЩ, включително да работят там.

Въпреки всичко обаче, 53-годишната блондинка няма намерение да къса връзката с родината си, даже напротив – прави всичко възможно, за да се върне у нас и на тв екран, където се подвизаваше години наред. В САЩ пък, от години живеят сестра й, племенницата й, както и голямата й любов – продуцентът Денис Ризов. В България обаче живее Виктория – дъщерята на Наталия.

Всъщност, именно заради дъщеря си Виктория, Наталия и мъжът й Денис имат мечтаните зелени карти, защото момичето е родено в Тампа, Флорида, където е вторият дом на семейството. След като навършила пълнолетие според тамошните закони, а именно 21 години, Виктория подала петиция за зелени карти на родителите си.

А докато чакали документите, Денис и Наталия нямали право да напускат САЩ. За бившата тв водеща било изпитание, тъй като майка й и дъщеря й са в България. След шест месеца Наталия получила своя социално осигурителен номер, както и разрешителното си за работа в САЩ. Чак в началото на есента разполагала вече и със зелена карта. Така че цялото семейство успяло да се събере в България на 2 ноември, когато Виктория се дипломирала със специалност Психология в СУ „Св. Климент Охридски“. Сега младата дама планира да учи магистратура, като паралелно се занимава и с музика. Вече 9 години тя пее автентичен български фолклор в хор „Нуша“ и има своя група. „Не мога да си представя живота си без това пътуване“, казва Наталия Симеонова за непрекъснатото прекосяване на разстоянието между България и САЩ, за което била готова още от 1993 г, когато с Денис Ризов, малко след като станали гаджета, отишли за първи път в страната на неограничените възможности.

По време на пътуването той я попитал къде ще живеят – там или в родината си, а Наталия отвърнала, че не може да живее в САЩ, защото владее български език така, както никога няма да владее английски. „Докато е възможно, ще пътувам“, заявила водещата и при една от последните си медийни изяви.

Все така любопитно продължава да бъде и съжителството на Наталия и Денис, които въпреки че се разделиха през 2005-та, не са се развели официално, както до неотдавна се твърдеше в публичното пространство. Отношенията им дори днес са по-добри от всякога.

Сега очакваме с интерес новия проект на Наталия Симеонова в България, за който тя намекна неотдавна в интервю. Къдрокосата блондинка иска да прави предаване, в което оцелели и измъкнали се от домашното насилие хора ще споделят за пътя си така, че историите им да бъдат пример за други в подобна ситуация, пише „Уикенд“. Наталия Симеонова има интерес към темата от 2005 г., когато направи кампанията „С Море от любов срещу домашното насилие”. Тогава, а и покрай самото предаване „Море от любов”, се оказало, че всяка четвърта история на раздяла е заради насилие. И обикновено Наталия била търсена за помощ от насилника. Тя научавала истината, когато разговаряла с партньорката му./show.blitz.bg