Махат Юксел Кадриев от bTV след скандала с жилището за социално слаби?

Махат Юксел Кадриев от bTV след скандала с жилището за социално слаби?

Малко преди Великден Юксел Кадриев получи много лоша изненада – загуби делото, което водеше срещу община „Красно село“ и се налага да напусне общинското жилище, в което пребивава от 2011 г. насам. Заради това обаче, може да има проблеми и в работата си в bTV.

Кадриев живее във въпросния имот от 75 кв. метра срещу символичните 100 лева на месец, а в социалната мрежа са направо потресени от ситуацията, а също и от факта, че поне засега от телевизията, чието лице е той, мълчат по казуса.

ТВ звездата на bTV се разписва срещу „скромните“ 24 000 лева месечна заплата, но  живее в апартамент за социално слаби. Последният факт вбеси окончателно зрителите, които не му спестиха словесните си шамари. Някои дори се шегуват, че на Кадриев трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата.

В крайна сметка Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал досега, в определен от съда срок. И да, най-вероятно той вече си търси жилище, само че наемите едва ли биха му допаднали надвишават в пъти 100-те лева, с които беше свикнал да минава месечно години наред.

Новинарят на bTV живее заедно с дъщеря си Габриела и майка си, която още преди години се премести в София от родното Оряхово, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка, пише още изданието./show.blitz.bg

Наскоро  стана ясно, че Юксел Кадриев май се готви да се откаже от звездната си тв кариера. Новинарят от Би Ти Ви призна на феновете си, че продължава да записва песни и коледното парче Let It Snow („Нека вали сняг“) е само началото на музикалната му кариера, пише „Уикенд“.

Кадриев ходи от 2 години на уроци по пеене и пиано и именно преподавателките му са го насърчили да запише кавъра на световния хит.