Великденски базар и концерт организират Общината и читалището в Трън

Великденски базар и концерт организират Общината и читалището в Трън

Великденски базар организират съвместно Община Трън и НЧ “Гюрга Пинджурова-1895“ на 13 април- Велики четвъртък. Базарът ще бъде разположен в центъра на града, пред сградата на читалището. Той ще бъде отворен от 11 часа.

„Отправихме покани към производители както от нашата община и областта, така и от страната. Целта ни е те да могат да представят директно на потребителите своите стоки в навечерието на най-светлия християнски празник- Великден. Така жителите на нашата община ще могат да си купят най-различни хранителни продукти и подаръци за празника. Надявам се да дойдат много производители“, заяви кметът на община Трън Цветислава Цветкова.

Очаква се на базара да дойдат производители на млечни и месни продукти, сладкарски изкушения, ръчно изработени великденски подаръци и други.

Наред с базара, Община Трън е подготвила за Великден празничен концерт. Той ще се състои на 16 април, от 17.30 ч. В него ще участват: Цветелина, Наташа Джорджевич, Александър Робов. Входът е безплатен, а доброто настроение е сигурно, твърдят организаторите.