Намериха трупа на изчезналия Борислав в коритото на Струма край Батановци

Намериха трупа на изчезналия Борислав в коритото на Струма край Батановци

Приключи издирването на изчезналия Борислав Боянов от Батановци. За съжаление с трагичен край. Според запознати трупът е намерен в коритото на река Струма, на 200 метра след гробищата на Батановци. Борислав по всяка всяка вероятност се е удавил.

Днес на място се извършват огледи, тялото на младия мъж е откарано в Съдебна медицина за аутопсия, която трябва да каже официално от какво е починал Боби.

32-годишният млад мъж бе в неизвестност от събота. Тогава е бил видян за последно. От прегледа на всички камери стана ясно, че около обяд в събота той е бил на спирка в града, след което е тръгнал по посока на дома си. Оттам следите му се загубили.

За по-малко от денонощие бе претърсен  целият град, много батановчани, заедно с полицията, се бяха включили в издирването. В социалната мрежа имаше и направена група „Да намерим Боби“, имаше запитвания от доброволци от столицата, община Перник също бе готова да съдейства с каквото може. Тревогата бе голяма, тъй като според близки на Борислав, изчезналият има психически проблеми. Не се изключваше възможността да е дезориентиран.

От ОДМВР – Перник вчера официално потвърдиха, че 32-годишният Борислав Пламенов Боянов е напуснал дома си на 8 април 2023 г. Последно е бил забелязан в района на спирката за градски транспорт в града около 21:30 часа в събота и от тогава е бил в неизвестност. Служителите на реда потвърдиха отличителните белези на Борислав и уточниха, че изчезналият усилено се издирва.

Намерен е, за съжаление мъртъв.