Развалят коронацията

Развалят коронацията

Съпругата на Уилям била убедена, че Хари и Меган искат да развалят поредицата от празненства по коронясването на Чарлз Трети на 6 май.

Хари и Меган са на път да скъсат нервите на Кейт Мидълтън. Тя е разстроена и притеснена както никога досега, твърдят вътрешни хора до кралското семейство.

Съпругата на Уилям била убедена, че двамата искат да развалят поредицата от празненства с куп условия, които поставила, за да присъства на церемонията по коронясването на Чарлз Трети на 6 май, пише standartnews.com.

Първо херцогът и херцогинята поискаха места на балкона на Бъкингамския дворец по време на коронацията, но такова право имат само работещи членове на кралското семейство.

Дворецът се опитва да приключи преговорите по-бързо, защото ситуацията може да доведе до хаос, добавя вътрешният човек.

Съпругата на принц Уилям смята, че херцозите на Съсекс могат да организират и друга драма преди коронацията, каза източник от двореца Кенсингтън.

На 23 април принцесата на Уелс ще отпразнува 5-ия рожден ден на най-малкия си син, принц Луи. На 29 април тя и Уилям ще отпразнуват 12-ата годишнина от сватбата си. На 2 май двойката ще поздрави дъщеря си принцеса Шарлот за 8-ия й рожден ден. Финалът на поредицата тържества ще бъде коронацията, която ще се проведе на 6 май.