Пореден зов за помощ! Да спасим Наталия от Батановци!

Пореден зов за помощ! Да спасим Наталия от Батановци!

Историята на Наско и Наталия от Батановци със сигурност е чута и видяна от десетки. Историята на мъж и жена, които намират щастието един с друг, след като са преминали през много изпитания. Но за жалост съдбата не им дава възможност да се радват дълго на щастието си. Наталия се разболява от рак и тръгва по трънливата пътека на борбата за живот. Сумите, които са необходими за лечението й са непосилни за семейството. Затова всяка помощ е добре дошла. Ето какво написа преди часове съпругът на Наталия, а в линковете може да се види и повече за историята на семейството. Нека всеки, който може – да помогне!

„Моля ви, не подминавайте, не отказвайте, не е спам,а инска житейска история, която може да сполети всеки

Споделянето отнема секунда, а шанса да достигне до някого, който може да помогне е огромен! За това СПОДЕЛЕТЕ! Не подминавайте! Ако можете ДАРЕТЕ средства!

Най-тежки са онези моменти, в които имаш нужда да говориш, но не знаеш с кого. Минава ти през ум, да се обадиш на най-близките си, но не намираш смисъл да го направиш, защото си сигурен, че думите им ще бъдат безсмислени и няма да ти дадат утеха. И си прав. В тези моменти преглъщаш болката си обратно, на вътре към себе си и приемаш, че има дни и битки, които трябва да изживееш изцяло CAM.

И продължаваш, макар загубил една съпруга и две малки деца.Макар живота да ти е отнел всичко, което има смисъл, а именно най-ценното – семейството.Някак успяваш да се вдигнеш и се бориш, и създаваш ново семейство, с жена също вдовица, но в сърцето ти  все още има празнина.И тази празнина любимата ти жена я запълва с раждането на едно малко същество, което осмисля всичката ти борба с живота до сега.И да, всичко започва да си идва на мястото, докато не разбираш, че докато жена ти е била бременна, се е разболяла от рак.Най-тежката възможна диагноза на този свят, най-големите мъки, Адът на земята.Непрестанни стонове, вопли и писъци от болка.Не знаеш какво първо да направиш, да нахраниш бебето или да прегърнеш свитата от болка в леглото жена.Разкъсваш се на сто парчета, за да поддържаш дом и да дадеш едновременно грижа за всички.Но пак вдигаш глава и не се предаваш.Намира се лечение за болната ти жена, макар и в чужбина(в България всички дават само 6 месеца живот),но непосилно за финансовите ти възможности.Започваш да се кланяш освен на Бог и на всички добри хора, които успяват да отделят средства от залъка на техните семейства, за да продължи борбата.Губиш достойнство, чувстваш се на моменти унизен, но след всяка успешна терапия се чувстваш щастлив и горд, че си успял да помогнеш на любимия си човек , да остане още малко близо до семейството си.

„Ако до всяко добро същество застане поне още едно…“

Молим Ви застанете до нас и ни помогнете, доброто се връща 🫶, никой не е застрахован.

Само, и единствено, с вашата подкрепа Наталия Миткова  успя да стигне до тук, да не се предаде и отчасти да пребори болестта! ПРЕКЛАНЯМЕ СЕ с дълбока благодарност пред вас!

Мили Хора…кампанията не е спешна, но е толкова продължителна и скъпоструваща, че е немислимо Наталия да се справи без вашата подкрепа. За да не е напразно всичко постигнато до тук, и тя да продължи лечението си, МОЛИМ ВИ за вашата помощ! Парите от сметките текат като река всеки божи ден и след поредната фактура в дарителската платформа  отново сме почти на нула. А, за да довърши лечението си Наталия има нужда от сумата от около 140000 лв. Моля ви споделяйте, споделяйте, споделяйте…

Банкова сметка

Банка ДСК

IBAN: BG09STSA93000029470953

BIC: STSABGSF  (в лева)

Наско Алексиев Митков

Revolut: @nasko46d7

PayPal: help_nati@abv.bg

Paypal.me/NMitkova79