Жителите на село Драгичево поискаха съдействие за откриване на аптека

Жителите на село Драгичево поискаха съдействие за откриване на аптека

Пенсионерите, живеещи в едно от най-големите села в община Перник- Драгичево, поискаха съдействие от кандидатите за народни представители от БСП за България  от 14 МИР Перник, за разкриването на аптека, която да работи със Здравната каса. Те споделиха, че сега, за най-малкото обезболяващо, се налага да пътуват поне до кв. “Изток“ в Перник.

На срещата с хората от третата възраст в Клуба на пенсионерите в Драгичево, присъстваха водачът на листата Борис Цветков, Ива Борисова и Иван Димитров. Хората изразиха пред тях недоволството си завишената такса за битови отпадъци, недостига на вода във високите части на Драгичево в летните месеци и други.

Борис Цветков ги запозна с предизборната ни програма, както и с поетите ангажименти пред населението в кампанията.

Пенсионерите настояха народните избраници от БСП да продължат да се грижат за тях. Кандидатите за народни представители  поеха ангажимент и в 49-то Народно събрание да  настояват за преизчисляване на пенсиите към 2021г., за налагане таван на цените от малката потребителска кошница, както и гарантиране на равен достъп на всички граждани до здравеопазване.

ДА! Можем

„БСП е партия, която винаги е била близо до проблемите на хората, с грижа за тях. Ние ще продължим да се грижим за пенсионерите, за да им осигурим достойни старини, каквито заслужават“, заяви Борис Цветков.

Гласувайте с № 1 в интегралната бюлетина за ДОСТОЙНИ СТАРИНИ!