Лили Иванова стана много алчна

Лили Иванова стана много алчна

Лили Иванова пак удари в земята всички, като се оказа по-скъпа дори и от световноизвестния актьор Джон Малкович, който провокира голямо внимание сред родните киномани.

Примата на родната популярна музика за пореден път постави рекорд, като пусна по-скъпи билети от него за предстоящия си бутиков концерт на сцената на Народния театър.

Най-високите цени за спектакъла на холивудската звезда „В самотата на памуковите полета“ бяха по 400 лв., но сега голямата ни певица е решила да иска по 500 лв. на калпак, което автоматично се превръща и в най-скъпия билет за роден концерт.

Билетите от 500 лв., всъщност, са само 56 броя – и се намират на 3, 4 и 5 ред в партерния салон пред голямата сцена. От тях Вечната Амбър на естрадата, както често наричат изпълнителката, ще изкара 28 хиляди лева, показват прости сметки. На предните и на следващите редове пък, се продават още 57 билета – по 300 лв., което ще добави към сметката й още 17 100 лв.

За справка, досега най-скъпите пропуски за вход и на двата концерта на Лили Иванова в НДК на 15 и 16 декември, бяха по 300 лв. За най-бедните почитатели на примата има и 15 билета по 100 лв., но те са на последния ред от двете страни на балкона. Пред тях местата са по 150 лв. и 200 лв. По две стотачки струват и седалките на последните 4 реда на партера.

Бутиковият концерт на Лили Иванова в Народния театър „Иван Вазов“ е на 19 май, а стартът на тазгодишното й турне е на 10 май в Благоевград. До края на 2023 г. певицата ще обиколи 13 български града, в които ще изнесе 15 концерта, като по два са в София и Варна – в морската столица ще пее в началото на лятото (14 юни) и преди финала в края на есента (28 ноември).

През летните месеци любимата изпълнителка ще зарадва публиката във Варна, Велико Търново, Плевен, Бургас, Созопол, Пловдив и Стара Загора. Есента ще настъпи с нова порция спиращи дъха срещи с феновете в Добрич, Враца, Хасково и Русе. Лили Иванова ще пее пред 70 000 на откриването на Паметника на обединението на Рожен на 13 юли.

По време на церемонията ще бъде издигнат и най-високият български флаг на пилон от 111 метра височина. Пилонът ще вдигне българското знаме на 1430 м надморска височина. В основата ще бъде вградена капсула на времето и плоча от мрамор, изобразяваща картата на България, с послания към бъдещите поколения, пише show.blitz.bg.